Velencei Móni

Tanácsadás/Kapcsolat

asztrológus, asztrológiai tanácsadás

email: velencei13@gmail.com
tel: 20 460 9593

 

Az asztrológiai tanácsadás menete:

1, Első tanácsadás

Legelső alkalommal átbeszéljük az addigi életeseményeket, és azt, hogy a kérdező milyen problémával küzd éppen, milyen kérdésre keres választ. Az első találkozás előtt már szükséges, hogy összeszedje fontosabb életeseményeit, amihez ide kattintva talál segítséget. Általában már ez az előzetes átgondolás is sok esetben segít új nézőpontból látni a dolgokat, amit az első feltáró beszélgetés tovább segít. Az első találkozást követően pontosítom a horoszkópot. A második alkalom a tulajdonképpeni első tanácsadás, ekkor beszélgetünk arról, hogy milyen megoldási lehetőségek látszanak.

két 90 perces konzultáció + pontosított képlet – 15.000 Ft

2, További konzultációk

Az asztrológiai tanácsadás rendszeres konzultáció keretében eredményes. A rendszeres találkozások segítenek a problémák mélyebb gyökereit megtalálni, megérteni, illetve kialakítani új életszemléletet, hozzáállást, viselkedési módokat, melyek segítségével a problémákkal hatékonyabban küzdhetünk meg.

90 perces konzultáció – 8.000 Ft

3, Állj bele a sorsodba! – horoszkópunk élményszintű megtapasztalása

A módszer, amivel sikerülhet a szavaknál is eredményesebben megoldást-feloldást találnunk… Bővebben erről az Állj bele a sorsodba! menüpontban olvashat.

2 órás foglalkozás (azoknak, akiknek már van általam pontosított horoszkópjuk) – 10.000 Ft

egy 60 perces konzultáció a pontosításhoz + 2 órás foglalkozás – 15.000 Ft

 

Amennyiben a személyes találkozó nem oldható meg, lehetőség van Skype-on is konzultálni, de eredményesebben tudunk együtt dolgozni, ha legalább az első találkozások személyesen zajlanak, vagy legalább előbb-utóbb sort tudunk keríteni személyes találkozóra is.

 

További írások a tanácsadásról:
Hogyan használjuk segítségképpen az asztrológiai tanácsadást?
A pontosításról…
Asztrológus-etika